fbpx
13. 11. 2018 Saša Abrić

Tekme polne presenečenj

btr

5. krog lige se je začel z odlično tekmo med ekipama CBE in AG Team. Ekipa AG Team je najprej  imela vse vajeti v svojih rokah, tako je dosegla začetno vodstvo 2:0. V drugem delu se je ekipa CBE prebudila in rezultat obrnila na 3 :2. Tekma se tako še ni zaključila, saj je sledil še končni preobrat. Milet Simeunović je izvedel odlično podajo Senudinu Dzafiću, ki je zadel z glavo in izenačil rezulat na končnih 3:3.

Sledila je tekma med  ekipo Exon Tech in Randevu Bolero bar. Slednji so na krilih Pavlovič Zorana in Avdić Amela enostavno povozili ekipo Exon Tech, ki je bila tokrat oslabljena, kajti bili so brez svojega prvega vratarja Indira Murica. To  se je na koncu tudi pokazalo za odločilno, saj je bil končni izdi močno nagnjen k ekipi Randevu Bolero z 9:1.

Naslednja  tekma je bila med A.S.V.O. in BMV. A.S.V.O.  je bila pred tem krogom vodilna ekipa  in je veljala za favorita, a ekipa BMV se s tem ni strinjala in je z odlično igro povedla do 5:0 , nato je ekipa A.S.V.O.  ublažila poraz z rezultatom 5:2 za ekipo BMV.

Četrta  tekma je potekala med ekipami Zalog BAZA in ŠD STRMEC. Mlada in zelo razigrana ekipa Zalog ni imela veliko težav z borbeno ekipo ŠD STRMEC in je poskrbela za zmagovalni rezultat 4:0.

Sledila je tekma Rabona Sports in Društvo sa Petrola. Po odlični uvodni igri Rabone je iz kontra napada povedla ekipa Petrol, nato pa je ekipa Rabone vzela vajeti v svoje roke in z izkušenim Dejanom Kopasicem prišla do preobrata na 2:1. Do konca tekme so rezultat zvišali na 3:1 in ga rutinirano obranili vse do zadnjega.

Za zadnjo tekmo smo že vsi pričakovali pravi derbi med ekipam Silvija Trade in vodečo ekipo Jasko Trade. Na naše presenetljivo je sledil hladen tuš za ekipo Jasko Trade.Ekipa Silvija Trade jih je z odlično okrepitvijo Nikola Jandrica,(ki je bil tudi najboljši posameznik tega derbija),odpravila z visokim rezultatom 5 proti 0.

Pohvaliti moramo tudi odličnega vratarja pri ekipi Silvija Trade, Enesa Osmancevića, ki je nekaj zelo nevarnih strelov rutinirano ubranil.