fbpx
24. 9. 2019 Saša Abrić

Športni park Štepanc Fest

Športni park Štepanc Fest vas vabi v soboto, 5.oktobra, med 15 in 20 uro na top športno druženje, top glasbo, top sladkanje in top nagrade, saj smo za vas pripravili:

  • zanimive športne aktivnosti
  • povezovalec dogodka bo HIT Radio Antena, top glasba, DJ
  • brezplačno bomo podelili 400 palačink
  • nagrade v skupni vrednosti 3.000 EUR

Športni park Štepanc Fest vas pelje tja, kjer se šport dogaja ne glede na vreme in ne glede na starost. Doživite neprecenljivo skupno druženje za vse generacije v Športnem parku Štepanc Fest in osvojite različne nagrade.

V okviru nagradne igre bodo podeljene naslednje nagrade:

  • BIT Center: 1 x letna karta za badminton
  • Fitnes center BIT: 1 x letna karta za fitnes in vodene vadbe
  • Squash land: 1 x letna karta za squash
  • BAZA: 1 x ogled nogometne tekme seria A v Italiji za dve osebi. Nagrada vključuje vstopnici za ogled tekme in tudi organiziran prevoz na ogled določene tekme. Ogled se izvede v letu 2020 in se tudi naknadno obvesti nagrajenca o terminu in lokaciji ogleda tekme.

Vas zanima kako lahko sodelujete v nagradi igri?

V soboto, 5.10.2019, med 15 in 20 uro, obiščite vse tri športne objekte Športnega parka Štepanc Fest (BIT center + Fitnes center BIT, Squash land in BAZA) ter v vsakem posameznem navedenem športnem objektu dobite štampiljko za obisk na letak in nagradni kupon, ki se nahaja na recepciji oziroma info pultu posameznega športnega objekta. Vse štiri pridobljene štampiljke omenjenih športnih objektov in izpolnjen kupon z osebnimi podatki (ime, priimek in elektronski naslov) sta pogoja za sodelovanje v nagradni igri Športni park Štepanc Fest. Nagradni kupon oddate 5.10.19 do 20 ure v škatlo na parkirišču pred Bit centrom, Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana (prizorišče osrednjega dogajanja). Žrebanje nagrajencev se bo izvedlo na istem mestu ob 20 uri. Več o pravilih in pogojih sodelovanja v nagradni igri Športni park Štepanc Fest na spodnji povezavi.

Splošni pogoji nagradne igre

Vabljeni na športno ter z doživetji obarvano druženje!