fbpx
30. 11. 2018 Saša Abrić

Sobote rezervirane za najboljši “fuzbal” v prestolnici!

V soboto, 24.11.2018 smo spremljali 7. krog Zimske lige BAZA. Strelci so bili tudi tokrat dobro razpoloženi, saj je v petih tekmah „padlo“ kar 30 golov.

V Bazi smo že vsi skupaj vajeni spremljati dobre in izenačene obračune do zadnjih sekund tekme in ker vemo, da so sobote rezervirane za najboljši „fuzbal“ v prestolnici, tudi tokrat ni bilo nič kaj drugače. Pohvaliti velja tudi lepo število gledalcev, ki so tako spet lahko prišli na svoj račun in uživali v malo nogometnih vragolijah sodelujočih ekip.

Že prvi obračun nam je prinesel pravo poplavo golov. Ekipa AG Team je dodobra napolnila mrežo nasprotnikov in tako več kot zasluženo zmagala proti tokrat (za igro) nerazpoloženi ekipi Društvo sa Petrola. Poraženci so sicer v prvem polčasu še dohajali nasprotnikovo igro, vendar je kvaliteta na koncu bila preprosto prevelika tako, da so Mile Simeunovič in soigralci zasluženo zmagali z odličnim rezultatom 9:0.

Druga tekma je ponudila bolj izenačen dvoboj med ekipama Rabona Sports in Zalog BAZA. Zmage so se na koncu veselili „haklerji“ iz Zaloga, čeprav so po prvem polčasu zaostajali z 1:0. Režiser preobrata je bil Cakič, ki je najprej poskrbel za izenačenje in nato še za četrti gol njihove ekipe, ki je tudi pomenil neulovljivo prednost za nasprotnike. Rabona Sports je sicer na koncu igrala še z dodatnim igralcem v polju, vendar jim je za kaj več kot le znižanje rezultata zmanjkalo (tudi) časa. Zaslužena zmaga za Zalog z 4:3

 

V tretji tekmi je favorit Jasko Trade z rezultatom 3:1 odpravil ekipo ŠD STRMEC. Po zadnjih neuspehih je Jasko Trade le dočakal zmago in tako tudi ujel priključek na vrhu lestvice. Sicer smo videli tudi všečno in hrabro predstavo ekipe ŠD STRMEC, ki je imela  nekaj zrelih priložnosti vendar več kot znižanje rezultata niso uspeli doseči.

 

Nato sta se udarila A.S.V.O. in Exon Tech. Tekma je ponudila lepe priložnosti z obeh strani in veliko moških duelov. Polčas je dobila ekipa Exon Tech, ki pa je na koncu le morala priznati premoč ekipi A.S.V.O. Tudi delitev točk v tem primeru sigurno ne bi bila nepravična vendar se s tem scenarijem ni strinjal novinec v ekipi zmagovalcev Smajič, ki je pred koncem srečanja zadel za končnih 2:1.

 

Zadnja tekma je prinesla veliki derbi med ekipama Krašovec Hidrospeleo & DIMKO d.o.o. ter BMV KBKDOM  ALL4U.Čeprav je bilo na tekmi veliko priložnosti se je polčas končal z rezultatom 0:0.V drugem polčasu smo nato spremljali izjemno predstavo ekipe Krašovca, ki je že vodila z 3:0 in 4:1 a se je BMVju na koncu uspelo približati na končnih 4:3. Pohvale za obe ekipi kjer sta blestela tudi oba vratarja vendar je na koncu zmaga zasluženo pripadla  Krašovcu.