fbpx

Pripravljalni športni center Baza je namenjen mladim perspektivnim športnikom ter tistim, ki se že profesionalno ukvarjajo s športom. Strokovna ekipa izkušenih trenerjev, fizioterapevtov in dietetikov, ki sta jih osebno izbrala Cesar in Jokić, bo ambicioznim športnikom pomagala začeti profesionalno kariero, profesionalcem pa nudila vso potrebno strokovno podporo in vodenje.

Za tiste, ki ste na začetku svoje športne poti bomo izdelali individualizirane programe, s katerimi vas bomo pravilno usmerjali in postopoma pripravili na napore, ki jih zahteva vrhunski šport. Profesionalnim športnikom, ki bi želeli svojo fizično pripravljenost dvigniti na višjo raven in izboljšati svoje športne rezultate, bomo svetovali glede sprememb v prehrani in načinu vadbe, ki jih zahteva tekmovanje na najvišji možni ravni.

Uigrana ekipa strokovnjakov skrbi za:

  • fizično pripravo in treninge,
  • športno prehrano,
  • sanacijo poškodb in preventivo za preprečevanje športnih poškodb ter tudi
  • psihološko pripravo.

Na podlagi lastnih izkušenj iz sveta profesionalnega športa pomagajo športnikom pri doseganju zastavljenih ciljev, z enako mero profesionalnosti, discipline in predanosti, kot so je vložili v lastne športne in karierne uspehe.

Igor Cesar slika

IGOR CESAR

OSEBNI TRENER

Še letos začni uresničevati svoje športne cilje!

Športniki, vabljeni v nov pripravljalni center, kjer lahko ob pomoči strokovnjakov še letošnjo jesen pričnete uresničevati svoje športne cilje. Za prijavo in vse dodatne informacije lahko pišete na info@bazasporta.si oziroma pokličete na telefonsko številko 051 30 60 34.