fbpx
V Bazi nudimo raznovrstne visoko kakovostne storitve, namenjene otrokom, rekreativnim športnikom, kot tudi profesionalcem in podjetjem. Naše storitve vključujejo:

 • oddajanje terminov za rekreacijo (nogomet, odbojka, košarka, aerobika, ples, skupinske vadbe),
 • oddajanje terminov za trening odbojkarskim, košarkarskim in nogometnim klubom,
 • nogometno šolo Cesar-Jokić,
 • organizacijo letne lige (futsal in košarka),
 • organizacijo turnirjev,
 • organizacijo rojstnodnevnih zabav in dogodkov za otroke,
 • psihofizično pripravo profesionalnih športnikov,
 • salon za fizioterapijo in masažo,
 • Loža, plac za druženje s ponudbo hrane in pijače,
 • poletno varstvo otrok in poletne kampe,
 • oddajanje sejnih sob in multifunkcijske dvorane podjetjem in posameznikom oziroma skupinam,
 • organizacijo koncertov in dogodkov.

Najem dvoran

Za rekreativne športnike, ki se radi družijo ob igri nogometa, košarke ali odbojke, ali pa iščejo primeren prostor za skupinske vadbe in ples, so v Bazi na voljo velika in mala dvorana ter sodobna in bogato opremljena multimedijska dvorana, ki nudijo sproščeno atmosfero za druženje in aktivno preživljanje prostega časa. Dvorane so na voljo za uporabo skupinam in tudi podjetjem, ki iščejo vrhunsko opremljen prostor za izvajanje športnih aktivnosti.

 

Velika dvorana
površina igrišča: 40 x 20m

Mala dvorana
površina igrišča: 80m2

Multifunkcijska dvorana
velikost: 30m2

Mala in multifunkcijska dvorana se lahko združita, uporabljata se lahko tudi ločeno.

Preberite več

Ponudba za podjetja

Podjetjem in skupinam omogočamo najem male dvorane in multimedijske dvorane za namen različnih predstavitev. Sodobno opremljena sejna soba omogoča izvedbo predavanj in analiz, mala dvorana pa je primerna za praktične prikaze. Najem dvorane je mogoč tudi za izvedbo team-buildingov, after-work rekreacije, poslovnih prireditev in dogodkov ter poslovnih lig. Poleg najema prostorov za predstavitve, dogodke in rekreacijo, našo ponudbo za podjetja dopolnjuje tudi catering pogostitev po dogovoru.

Preberite več

Nogometna šola Cesar-Jokić

Nogometna šola Cesar-Jokić je namenjena otrokom, ki želijo narediti svoje prve nogometne korake ter skozi zabavo in veselje spoznati igro nogometa. Glavno vodilo nogometne šole Cesar-Jokić je predaja nogometnih znanj na pozitiven in otrokom prilagojen način, skozi igro, zabavo in ljubezen do športa, brez nepotrebnih pritiskov in pretirane osredotočenosti na rezultate. Verjamemo, da je pogoj za kasnejše nogometne uspehe predvsem veselje ob igri, zato otrokom nudimo prostor, kjer bodo lahko sproščeno in pod kakovostnim vodstvom uživali v igri nogometa in dobili pozitiven zgled za prihodnost.

Če želite svojemu otroku ponuditi pozitivno obliko zabave ter mu omogočiti sproščeno in aktivno preživljanje prostega časa, ga vpišite v nogometno šolo Cesar-Jokić.

Preberite več

Pripravljalni center za športnike

Na podlagi izkušenj iz profesionalnega nogometa pomagamo mladim perspektivnim športnikom začeti profesionalno kariero, ter tistim, ki se že profesionalno ukvarjajo s športom, nudimo potrebno profesionalno podporo in vodenje. Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga s fizično pripravo in treningi, športno prehrano, sanacijo poškodb in preventivo za preprečevanje športnih poškodb ter tudi s psihološko pripravo. Na podlagi lastnih izkušenj iz sveta profesionalnega športa vam pomagamo na poti k doseganju vaših ciljev, z enako mero profesionalnosti, discipline in predanosti, kot smo je vložili v lastne športne uspehe.

Preberite več

Ponudba za otroke

V poletnem času organiziramo dnevno varstvo otrok in poletne delavnice ter nogometne kampe. Nudimo prostor, kjer lahko otroci aktivno in varno preživijo čas, ter se skozi zabavo spoznajo z različnimi športi ali pa s profesionalnim vodstvom poglobijo svoje znanje nogometa. Osrednje vodilo naše ponudbe za otroke je zabava, zato lahko otroci pričakujejo sproščeno vzdušje, veliko gibanja in predvsem prijetno druženje z vrstniki.

Za šole, društva in klube organiziramo športne aktivnosti, namenjene otrokom, v prostorih objekta. V multifunkcijski dvorani po dogovoru organiziramo turnirje, športne dneve in dogodke (koncerte, predstave).

Preberite več

Salon za fizioterapijo in masažo

Salon za fizioterapijo in masažo je namenjen sanaciji in preprečevanju poškodb ter sprostitvi po treningu. Terapije se izvajajo z različnimi postopki, prilagojenimi vsakemu posamezniku, primernimi za vse starosti in poklice – od profesionalnih športnikov, rekreativcev do ljudi, ki imajo kakršne koli težave v mišično skeletnem sistemu.

Preberite več

Fitnes

Med storitvami športnega centra Baza se nahaja tudi sodoben in popolnoma opremljen fitnes center, ki je članom na voljo za uporabo pod strokovnim vodstvom osebnega trenerja.

Preberi več

Gostinska ponudba

Znotraj objekta je vsem uporabnikom na voljo tudi bogata in raznolika gostinska ponudba, ki bo zadovoljila najrazličnejše okuse. V redni ponudbi hrane in pijače se najde nekaj tako za rekreativce, kot za otroke in tudi za profesionalne športnike. Skupinam in podjetjem ponujamo tudi storitev cateringa, ki v sklopu predstavitev, dogodkov, team-buildingov in rekreacij omogoča pogostitev po naročilu.

Preberite več

Vodene vadbe

V Bazi vam nudimo pester izbor vodenih vadb, najde se kaj za najmlajše, rekreativce kot tudi za aktivne športnike.

Na voljo vam je:

 • pilates
 • funkcionalna vadba
 • senior vadba
 • aktivna mamica
 • bootcamp
 • joga
 • boks
 • telovadba za malčke
Preberi več