fbpx

Open gym

Namenjen je vsem, ki si želijo bolj intimnega okolja in ne marajo gneče, ter prenatrpanih prostorov. Poudarek je na vadbi v zaprtem krogu maximalno 6-7 ljudi.

Lahko si sestavite ekipo, prilagodite treninge vašim željam in se spodbujate pri doseganju zastavljenih ciljev. Ustvarite si okolje, kjer se boste dobro počutili in uživali v treniranju.

Za motivacijo bo skrbela Manuela, katera vam bo na vašo željo tudi svetovala in vas tekom treninga usmerjala. Trenirate lahko tudi samostojno (po svojem programu).

Naj fitnes več ne bo klasično matranje z utežmi, ampak okolje, ki ste si ga sami ustvarili za prijetno treniranje….se vidimo v Bazi!

Urnik vadb

Treningi v Open Gym

ponedeljek – sreda – petek
17:00 – 22:00
torek – četrtek
07:00 – 13:00

Cenik vadb

Open Gym

55€/mesec

Manuela Urtelj

Manuela Urtelj

Po izobrazbi diplomantka športne vzgoje, po srcu športna navdušenka. Gibanje mi predstavlja sprostitev in čas, v katerem neizmerno uživam in je namenjen samo meni. Živim in diham zdrav življenjski slog. Znanje na tem področju sem poglobila na Fakulteti za šport in pridobila naziv usposobljenosti fitnes trenerke. Čeprav v fitnesu srečujem ljudi z različnimi cilji, nas vse povezuje strast, energičnost in odločnost, da svoj cilj dosežemo. V Bazi športa je fitnes naš kotiček za sprostitev, kjer se v sklopu treninga medsebojno vzpodbujamo, se zabavamo in ohranjamo dobro počutje, jaz pa skrbim, da je pot do naših ciljev varna in učinkovita.

Spletna prijava na vadbo

Oblika D.M.Y
Vpišite vaš naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Vpišite vašo telefonsko številko