fbpx
15. 9. 2017 Saša Abrić

Nogometna šola Cesar-Jokić vabi k vpisu!

Nogometna šola Cesar-Jokić je namenjena otrokom, ki želijo narediti svoje prve nogometne korake ter skozi zabavo in veselje spoznati igro nogometa. Glavno vodilo nogometne šole Cesar-Jokić je predaja nogometnih znanj na pozitiven in otrokom prilagojen način, skozi igro, zabavo, in ljubezen do športa, brez nepotrebnih pritiskov in pretirane osredotočenosti na rezultate.

S programom želimo usmerjati otroke v šport in skrbeti za njihov celostni psihofizični in psihosocialni razvoj. V svoje aktivnosti želimo pritegniti čim širši krog otrok v starosti od 4 do 11 let.

Z nogometno šolo Cesar – Jokić želimo na otroke prenesti neprecenljive izkušnje in znanja, ki sta jih naša še vedno aktivna slovenska reprezentanta Boštjan Cesar in Bojan Jokić pridobila v svoji dolgoletni karieri. Vodilo za oba reprezentanta je bilo kvalitetno, trdo delo in zdrav način življenja. Omenjene vrednote so lahko zgled vsakemu mlademu športniku na njegovi športni poti.

Verjamemo, da bomo po jasno začrtani poti skupaj našim otrokom ponudili še boljši šport in pogoje, kot smo jih bili deležni sami. V naših najmlajših je prihodnost našega nogometa, tudi slovenskega športa in celo več, v dobri meri tudi prihodnost slovenske družbe in medsebojne odvisnosti ljudi v njej. Če se ljudje že v otroštvu navajajo na te vrednote, potem bodo z njimi živeli vse življenje.

Glede na starostno skupino in tip aktivnosti se Nogometna šola Cesar-Jokić deli na več programov:

  • Nogometni vrtec za otroke od 4. do 7. leta starosti

Vadba za otroke, vpisane v Nogometni vrtec, bo potekala 1x tedensko po 60 minut. Vadba bo obsegala spoznavanje z različnimi športi in športnimi rekviziti ter razvoj motoričnih sposobnosti skozi igro in zabavo. V posamezni starostni skupini bo predvideno 16 otrok, ki bodo pod vodstvom dveh trenerjev.

STAROSTNA SKUPINA ČAS TRAJANJA TRENINGA
6-7 1 X 1 URA
5-6 1 X 1 URA
4-5 1 X 1 URA
3-4 1 X 1 URA
  • Nogometna šola za otroke od 8. do 11. leta starosti

V Nogometni šoli bo vadba potekala 2x tedensko po 90 minut. Na tej stopnji bodo otroci začeli z resnejšimi treningi nogometa, še vedno pa bo poudarek na zdravi športni kulturi in zabavi. V posamezni starostni skupini bo predvideno 16 otrok, ki bodo pod vodstvom dveh trenerjev.

STAROSTNA SKUPINA ČAS TRAJANJA TRENINGA
10-11 2 X 1,5 URE
9-10 2 X 1,5 URE
8-9 2 X 1,5 URE
7-8 2 X 1,5 URE

Vadba bo potekala pod strokovno usposobljenim vodstvom, ki se zaveda pomembne družbene vloge, ki jo predstavlja šport. S svojim delovanjem sledi ciljem, načelom in vrednotam delovanja v javnem interesu na področju športa. Nogometna šola se bo izvajala v sodobni dvorani, v kateri bo poskrbljeno za varnost, pri vadbi pa se bodo uporabljali varni rekviziti, ki bodo otroke motivirali in spodbujali k bolj prizadevnem delu.

Otrokom Nogometne šole bo omogočeno igranje nogometnih tekem in turnirjev z otroki iste starostne skupine iz drugih nogometnih centrov.

Naš namen je, da otroke po 11 letu, ko zaključijo aktivnosti v Nogometni šoli Cesar-Jokić, usmerimo v nogometne klube primerne njihovim spodobnostim, kjer se bodo dobro počutili in še naprej razvijali svoj talent.

  • Počitniško varstvo

Poleg nogometne šole bomo organizirali tudi počitniško varstvo za otroke. Starši imate možnost svojega otroka čez dan pustiti pod strokovnim vodstvom usposobljenih trenerjev, trenerji pa bodo poskrbeli za njihovo aktivnost, igro, zabavo in počitek.

  • Nogometni kamp

Vsako leto bomo organizirali tudi nogometni kamp. Otroci bodo lahko več dni preživeli v naravi, kjer bodo spoznavali nogometne veščine, razširili svojo socialno mrežo in pridobili na samostojnosti.

Vpis v nogometno šolo

Vpis v Nogometni vrtec in Nogometno šolo Cesar-Jokić poteka do konca novembra 2017. Za vse dodatne informacije in vpis smo vam na voljo na info@bazasporta.si ali na telefonski številki 051 30 60 34