fbpx

Vabljeni na funkcionalno vadbo z Ano!

Vadba bo sestavljena iz raznolikih komponent, saj ne gre za izoliran trening določenih mišičnih skupin (v primerjavi s fitnesom), temveč je izjemno raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. Vključeni bodo različni sklopi, kot so vadba na stepih, aerobika, krožna vadba z lastno težo in pripomočki.

Urnik vadb

ponedeljek

19:00 – 20:00

sreda

19:00 – 20:00

Cenik vadb

1 X TEDENSKO

44 EUR / mesec

2 X TEDENSKO + SOBOTA

55 EUR / mesec

Funkcionalna vadba zajema vaje, ki krepijo dele telesa, pomembne za opravljanje vsakodnevnih nalog. Primerna je tako za vrhunske športnike kot za malo manj športne posameznike. Vaje krepijo predvsem tiste mišice, ki skrbijo za stabilnost in čvrsto držo telesa, pa tudi za lažje dvigovanje in prenašanje bremen.

photo-70

Ana Vidoš 

Prijatelji pravijo, da sem nora v dobrem smislu, vedno polna energije in nasmejana, kar se odraža tudi na vadbah. Svojo energijo  poskušam vplesti v trening in  motivirati na zabaven način, da se zraven tudi nasmejemo (in pokurimo še kakšno kalorijo).

Res je dober občutek, ko skupina vztraja in da si tudi ti osebno zaslužen za to, da imajo motivacijo in da z veseljem hodijo na tvoje treninge kljub temu, da imajo svoje obveznosti in družine. Kot trenerki mi veliko pomeni, da dobim od vadečih pozitiven odziv, saj mi da to še več motivacije, da napredujem in jim ponudim še več. Odnosi so super, ekipa je vedno bolj povezana, se med sabo spodbuja in zato je tudi ozračje vedno bolj prijateljsko.

Spletna prijava na vadbo

Oblika D.M.Y
Vpišite vaš naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Vpišite vašo telefonsko številko