fbpx

FUNdamentals

Fundamentals je vadba, ki se vrača k temeljnim stvarem gibanja, na katere zaradi sodobnega načina življenja pozabljamo. Sestavljena je iz raznovrstnih gibanj, ki ustvarjajo ravnotežje  pretežno sedečemu načinu življenja, ki je povezan s tveganjem za številna obolenja. Razvijali bomo mišično moč in vzdržljivost, gibljivost, mobilnost, koordinacijo in kontrolo gibanja.

Fundamentals vadba upošteva značilnosti človeškega telesa in zajema vse sklepe v telesu ter glavne mišične skupine. V njej prepoznamo dva osnovna principa – stabilnost in mobilnost (stability & mobility). Vaje se izvajajo z lastno telesno težo in z uporabo elastik, ročk, gimnastičnih žog. Ob vadbi za moč bo večkrat narastel srčni utrip, saj se bomo kot nekoč spet lovili in igrali različne igre z žogo.

Urnik vadb

ponedeljek

20:00 – 21:00

sreda

20:00 – 21:00

Cenik vadb

2 X TEDENSKO + SOBOTA

49 EUR / mesec

Grega Končar

Sem diplomant kineziologije na Fakulteti za šport in študent magistrskega študija kinezioterapije. Igrivost me spremlja na vsakem koraku, kar je bil tudi povod za nastanek FUNdamentals vadbe.  Vadeči me največkrat opišejo kot nasmejanega, skrbnega in doslednega, saj med vadbo velikokrat začutijo pozitivno energijo in mojo željo, da bi vsakemu izmed njih kar se da pomagal pri izboljšanju počutja in telesne pripravljenosti. Tako se vedno trudim vadbo približati in prilagoditi vsakemu posamezniku, tako da lahko v njej kar seda uživa in napreduje.

Spletna prijava na vadbo

Oblika D.M.Y
Vpišite vaš naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Vpišite vašo telefonsko številko