fbpx

Zakaj potrebuješ osebnega trenerja?

Najti osebnega trenerja je ena izmed najboljših odločitev za dosego cilja na zdrav in najhitrejši možen način. Svetoval vam bo na osebni ravni (glede na vaše želje, poškodbe, bolezni,..).
Naučil vas bo pravilne izvedbe vaj in sledil vašemu napredku. Certificiran osebni trener ima znanje in izkušnje, da vam pomaga pri doseganju ciljev. Motivacija je ključnega pomena. Je gonilo, ki nas žene do našega cilja. Dober osebni trener vam pomaga v ključnih trenutkih in vas motivira, da prebrodite slabe dneve in ostanete fokusirani na cilj. Ima znanje, da vam postavi specifične, merljive ter dosegljive cilje. Skozi treninge spozna vaše telo, odzive na prehrano in treninge ter vas bo tako vodil po poti do vašega zdravja.

V naših prostorih najdete moderen fitnes center, ki je članom na razpolago pod profesionalnim vodstvom osebnega trenerja.

Oprema v fitnesu je skrbno izbrana in omogoča izvajanje raznolike vadbe.  Za tiste, ki ste na začetku svoje športne poti bomo izdelali programe, s katerimi vas bomo pravilno usmerjali in postopoma pripravili na napore, ki jih zahteva vrhunski šport. Športnikom, ki bi želeli svojo fizično pripravljenost dvigniti na višjo raven, bomo glede na potrebe prilagodili vadbo. Vsem, ki se s športom ukvarjate rekreativno, pa želimo s podporno vadbo (preventivno vadbo, proprioceptivno vadbo, vadbo za krepitev stabilizatorjev, ipd.) omogočiti uspešno, zdravo in dolgoročno športno rekreacijo. 

Naš fitnes je primeren za ljudi, ki si želijo trenirati v bolj diskretnem okolju in se s tem izognejo velikim množicam v klasičnih fitnesih. Poleg osebnega trenerstva vam je v Bazi na voljo lokal s pestro izbiro hrane in športnih dodatkov, za regeneracijo pa imamo tudi ledeno kopel in fizioterapijo.

Urnik vadb

Trening s trenerjem

ponedeljek – sreda – petek
06:00-15:00
torek – četrtek
13:00-20:00

Cenik vadb

Fitnes paket

Individualni trening

1x obisk – 50 €

Skupinski trening

2x obisk – 240 € / mesec

Skupinski trening

3x obisk – 280 € / mesec

Gratis!

30 minut masaže in posvet – ob včlanitvi

Igor Cesar - Fitnes Baza sporta

Igor Cesar

Vaše telo je samo eno, ne zaupajte ga komurkoli!

Njegove bogate 20 letne izkušnje in konstantno nadgrajevanje znanj na področju kondicijske priprave vrhunskih športnikov, mu omogočajo prilagajanje različnim potrebam športnikov, tako rekreativnih kot profesionalnih. Sodeloval je s športniki iz različnih športnih panog ter opravljal delo kondicijskega trenerja Slovenske košarkarske reprezentance gluhih, z osvojenimi medaljami na evropskih in svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah. Je izjemen motivator, ki mu delo z vsakim posameznikom, ki ima voljo in željo po spremembah, predstavlja izziv in veselje.

Trening z Igorjem je možen individualno ali v manjši skupini, kjer se lahko posveti vsakemu posamezniku.

Vsak dobi vse potrebne informacije o pravilni prehrani, počitku in treningih, vaje pa se prilagodijo posameznikovim željam in ciljem (hujšanje, fizična priprava, kondicija, sanacija poškodb,…).

Spletna prijava na vadbo

Oblika D.M.Y
Vpišite vaš naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Vpišite vašo telefonsko številko