fbpx
9. 10. 2018 Saša Abrić

Fetić: Gledalci bodo prišli na svoj račun!

V soboto se začne Zimska liga Baza 2018, kjer bomo skozi mesece spremljali napete in zanimive boje rekreativnih malo-nogometašev za točke, zmage in naslov prvaka! Obeta se nam pravi malo-nogometni oziroma futsal spektakel, to pa pričakuje tudi Alen Fetić, eden najboljših slovenskih futsal igralcev in ambasador zimske lige.

Alen Fetić se je že pred mnogimi leti povsem zapisal futsalu, danes pa velja za enega najboljših slovenskih igralcev, reprezentanta, udeleženca Lige prvakov. Je sinonim za futsal spektakel, atraktivne poteze in zadetke.

“Zame je futsal šport, s katerim sem dobil veliko prijateljev in znancev. Je druženje in užitek v igri. Največ sem naučil na betonskem igrišču, ker sem tam prebil večino svojega otroštva. Turnirjev se še vedno udeležujem, predvsem v zimskem obdobju. Vselej, ko stopim na igrišče, igram za svoje veselje in, ker resnično uživam v futsalu,”

 

Igralec Dobovca, ki je nastopal tudi za Litijo in Maribor ter povsod osvajal lovorike, se še vedno rad udeležuje turnirjev in takšnih ali drugačnih tekem v malem nogometu. “Inteznivnost je manjša in s tem je posledično tudi igra bolj sproščena. Ko je tako, si lahko privoščiš kakšen dribling več oziroma lahko poizkusiš stvari, ki jih na resni tekmi ne bi,” še dodaja mož, ki je svoje znanje kazal tudi v tujini.

V četrtkovem večeru sledi žreb skupin pred začetkom Zimske lige Baza 2018, v soboto pa pričakujemo prve boje. Nastopili bodo nadvse zanimivi rekreativni igralci, kakovostne ekipe, kar obeta napete dvoboje. “Igralcem svetujem, da pridejo in uživajo v najboljši zimski ligi v Ljubljani. Naj s seboj prinesejo veliko dobre volje in da s svojo kakovostjo poskusijo dvigniti ligo na še višjo raven. V ligi bo nastopalo veliko dobrih “haklerjev”, tako da bodo tudi gledalci prišli na svoj račun. Se vidimo v Bazi v najboljši zimski ligi v Ljubljani!”

Tagged: , , , ,