fbpx
Team

Ekipni duh in povezovanje strokovnih znanj

Verjamemo, da vsak člen ekipe s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju prinaša neprecenljiva znanja, ki zagotavljajo najvišjo kakovost naših storitev.

Tudi po (bodočem) koncu aktivne nogometne kariere želimo ostati povezani s športom in ustvariti nekaj pozitivnega za skupnost. Verjamemo v osebni pristop in k svojemu delu pristopamo tako, kot pristopamo k športu – resno, zagnano, vztrajno, disciplinirano in s popolno predanostjo.

Boštjan Cesar

BOŠTJAN CESAR

POKLICNI NOGOMETAŠ

Boštjan Cesar je bil dolgoletni kapetan slovenske nogometne reprezentance in rekorder v številu nastopov za reprezentanco.

Bojan Jokić

BOJAN JOKIĆ

POKLICNI NOGOMETAŠ

Bojan Jokić je dolgoletni nepogrešljivi član slovenske nogometne reprezentance in njen kapetan, ki kariero gradi v elitnih evropskih ligah.

sasa-abric-direktor

SAŠA ABRIĆ

DIREKTOR

Saša Abrić je bil do 27. leta starosti aktiven član v slovenski nogometni ligi, danes pa izkušnje s pridom uporablja pri vodenju Baze.

Team
Ziga Staric

ŽIGA STARIČ

VODJA NOGOMETNE ŠOLE

Žiga Starič je z nogometom povezan od malih nog, najprej kot član mlajših reprezentanc in igralec v Slovenski nogometni ligi, zadnjih 13 let pa kot trener.

Igor Cesar

IGOR CESAR

OSEBNI TRENER

Igor Cesar, nekdaj vrhunski športnik košarkar, je diplomant Fakultete za šport, smer športno treniranje. Diplomiral je s področja proprioceptivne vadbe (vadbe stabilizacije in ravnotežja), ki zmanjšuje tveganja za pojav poškodb.

Aljosa Novak

ALJOŠA NOVAK

VODJA PISARNE