fbpx
19. 10. 2018 Saša Abrić

Drugo kolo Zimske lige prinaša obetavne tekme

V soboto se nadaljuje najboljša zimska rekreativna liga v prestolnici, v sklopu drugega kola Zimske lige Baza 2018 se bodo ekipe podale v boje za nove pomembne točke in nov korak k uresničitvi zastavljenega cilja.

Tudi prihajajočo soboto se bodo boji v Bazi začeli ob 17:00, zanimivo malonogometno dogajanje pa bo na sporedu vse do večera, v katerem se bo druženje sklenilo z obujanjem vtisov ob hrani in pijači.

Prva tekma sporeda bo med ekipama AG Team in BMV KBKDOM ALL4U. Slednji so v uvodnem kolu slavili, medtem ko AG team po tesnem porazu išče prve točke. Sledi dvoboj med Exon Techom in Rabono Sports, prvi so bili na uvodu poraženi, igralci Rabona Sports pa so slavili z 2:1. Tudi par Randevu & Bolero bar – P&P Avtohiša bo tekma dveh, ki sta še brez točk.

CBE je trenutno na vrhu tabele, v soboto bo poskušal točkovno bero obogatiti z uspehom proti ŠD Strmec, ki je uvodno srečanje izgubil z 1:2. Zalog BAZA bo v drugi igralni teden vstopila s tremi točkami na tabeli, Društvo sa Pwtrola pa je bil pred tednom dni poražen. A.S.V.O.  in Silvija Trade tvorita par dveh, ki sta bila v prvem kolu uspešna, med seboj pa se bosta udarila za novo zmago. Nogometni dan bosta sklenila jasko Trade, ki je na prvi tekmi slavil z 2:1, in Krašovec Hidrospeleo, ki je pred tednom dni zabeležil minimalni poraz 0:1.

Tagged: , ,