fbpx

Diversity predstavlja nov koncept treh skrbno načrtovanih vadb na enem mestu.

Združuje:

  • FIT & STRONG vadbo moči v fitnesu v majhni skupini, kjer se dodatno posvetimo individualnim značilnostim,
  • KNOCKOFF vadbo ju jitsa, kjer spoznamo osnovne tehnike samoobrambe, elementarna gibanja, povečamo našo samozavest in izboljšamo kontrolo zavedanja našega telesa in gibanja. Vadba poteka v mali dvorani.
  • FUNDAMENTALS razgibano vadbo v veliki dvorani, kjer se v večjem številu zabavamo skozi številne moštvene igre, poskrbimo za ekipni duh, ob tem pa poskrbimo tudi za naš srčnožilni in dihalni sistem, koordinacijo, ravnotežje in s tem povezano močjo.

Diversity je poleg vadbe še veliko več. Predstavlja druženje, povezovanje znotraj skupine, medsebojno vzpodbujanje, prostor za sprostitev ob gibanju in zdravem življenjskem slogu.

ZAKAJ DIVERSITY?

  • sprostitev pred službo
  • aktivacija telesa in duha za začetek dneva
  • več energije skozi celoten dan
  • razgibana vadba
  • gibalne in borilne igre

KAKO POTEKA VADBA DIVERSITY?

Vadba poteka po krožnem sistemu in sicer v fitnesu, mali in veliki dvorani kar pomeni, da se zaradi rotiranja vadb, rotirajo tudi dvorane v katerih se vadbe izvajajo.

TRENERJI

– FIT& STRONG Manuela Urtelj, dipl. šp. vzg., fitnes trenerka, prehranska svetovalka

– KNOCKOFF Sara Besal, dipl. kin., črni pas, 2. dan (ju jitsu), evropska prvakinja

– FUNDAMENTALS Grega Končar, dipl. kin, kondicijski trener, inštruktor športne rekreacije

Urnik vadb

torek

6:30-7:30 in 7:30-8:30

četrtek

6:30-7:30 in 7:30-8:30

Cenik vadb

2 X TEDENSKO

69 EUR / mesec

Diveresity

OPIS VADB

 

KNOCKOFF (mala dvorana)

Borilne veščine – ju-jitsu: Na vadbi samoobrambe boste spoznavali veščine tradicionalnega ju-jitsa. Že samo ime ju (jpn. “mehka”) jitsu (jpn. “veščina”) pove, da gre za nenasilen način obvladovanja oboroženega ali neoboroženega nasprotnika. V upanju, da vam tehnik, ki se jih boste naučili na vadbi, ne bo nikoli treba uporabiti izven telovadnice, vam želimo vadbo predstaviti kot odličen način sprostitve, zabave in treninga gibalne vsestranosti v enem. Vadba je ves čas prepletena z elementi igre, zato se boste toliko bolj zabavali in prebudili otroka v sebi.

 

FIT & STRONG (fitnes dvorana)

Se pri vaših vsakdanjih opravilih počutite nemočne in hitro utrujene? Se soočate z bolečinami v križu ali v drugih sklepih? Z vadbo v fitnesu, ki temelj na pridobivanju moči in preoblikovanju telesne sestave, bomo vplivali na boljše počutje ter boljšo zmogljivost v vašem vsakdanu, prav tako pa bomo poskrbeli, da se boste v svoji koži počutili samozavestno. Deležni boste zanimivih in različnih vadbenih oblik, skozi katere se bomo srečali tako z osnovnimi gibalnim vzorci, kot tudi s kompleksnimi vajami. Uporabljali bomo različne fitnes pripomočke in naprave, ki nam bodo v pomoč na poti pri doseganju našega cilja. Vadba bo potekala v manjši skupini, tako da nikoli ne bo zmanjkalo motivacije, saj se boste vseskozi zavedali, da v procesu spremembe na bolj kvalitetno življenje, niste sami . Kljub temu, da bo vadba potekala v manjši skupini, bomo uporabili individualiziran pristop in vsakemu posamezniku prilagodili vadbo glede na njegove sposobnosti.

 

FUNDAMENTALS (velika dvorana)

Velika dvorana je prostor, znotraj katerega bosta sijala povezanost in ekipni duh. V primerjavi z vadbo v fitnesu in vadbo ju jitsa, bomo tukaj skupaj »migali/švicali…« v večjem številu. Večji prostor nam bo omogočil premagovanje večjih razdalj skozi različne gibalne naloge, moštvene in športne igre ter zabavna in sproščena štafetna tekmovanja. Uporabljali bomo številne različne pripomočke. Skupaj z velikostjo prostora bo vadba povsem nekaj unikatnega.  Z vadbo v veliki dvorani bomo poskrbeli za dobro predihanost naših pljuč, za povečano bitje srca, za izboljšanje koordinacije, za medsebojno vzpodbujanje in povezovanje ter za najpomembnejše: nasmeh na obrazu.

Spletna prijava na vadbo

Oblika D.M.Y
Vpišite vaš naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Vpišite vašo telefonsko številko