fbpx

Vabljene na vadbo Aktivna mamica, ki je namenjena vsem mamicam, ki želijo po porodu zopet okrepiti mišice medeničnega dna, aktivirati globoke trebušne in hrbtne mišice in svoje telo povrniti v formo in obliko pred porodom!

Mamica se lahko vadbe udeleži po ginekološkem pregledu, po 6. tednih po porodu ali kasneje, ko začuti, da je telo spet pripravljeno na športno aktivnost.

Med uro mamica lahko vključi otroka v vadbo, ga podoji, previje, pocrklja in uspava.

Poleg izjemnih vaj, kjer dojenčka vključimo v samo vadbo, si podelimo tudi nasvete, izkušnje in se družimo v res prijetnem vzdušju.

Urnik vadb

 • ponedeljek, sreda, petek

  09:00 – 10:00

 • torek, četrtek

  10:00 – 11:00

Cenik vadb

 • 1 x tedensko

  40 €/mesec

 • 2 x tedensko

  60 €/mesec

 • 3 x tedensko

  80 €/mesec

Sem najstarejša sestra od 4 v naši družini. Spominjam se s kakšnim veseljem sem sodelovala pri negi in igri z otroci. Že zelo zgodaj sem vedela, da želim biti mamica. Mlada mamica,  in res…svojo prvo punco sem rodila pri 21 letih, drugo pa dve leti kasneje. Med ”porodniškim dopustom” sem uspešno končala študij na Fakulteti za šport, smer fitnes, z diplomo z naslovom Telesna vadba prvih šest tednov po porodu.  V gibanje sem vpeta že od malih nog, prav tako moja celotna družina. Presrečna sem, da danes lahko združim vadbo, katera je v prvi vrsti namenjena mamicam, ves čas pa imajo v bližini svoje drobižke, katere, če so le budni vključimo zraven.

DSC_1402

Tjaša Babnik 

Mamicam, želim pokazati kako super smo in kaj vse zmoremo. Verjamem v to, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, zato napačnih situacij ni. Z mojo vadbo želim navdušiti ljudi/vadeče za gibanje na sploh!

Moji cilji glede vadbe so, da se v prvi vrsti izvaja z veliko željo in veseljem, da je naporna le toliko, da posamezniku predstavlja izziv, da je energična a primerna tudi, za tiste bolj tihe duše, da so majice prepotene in mišice ravno prav utrujene, da se izvaja varno in da se vadeči v moji družbi počutijo dobro.