fbpx
9. 5. 2019 Saša Abrić

7 razlogov zakaj je počitniško varstvo odlično za otroke!

Če želite svojim otrokom omogočiti izvrstne počitnice, mnogo zabave in nepozabno izkušnjo, potem je poletni športni tabor ali počitniško varstvo idealna rešitev za njihove počitnice!

1. Veliko novih prijateljev

Ena največjih prednosti poletnih taborov in počitnic je veliko število otrok iz različnih regij in držav, s katerimi se vaši malčki lahko vsakodnevno družijo, igrajo in zabavajo. To je odličen način, da spoznajo nove prijatelje in se naučijo nekaj o različnih krajih in kulturah.

2. Boljše počutje

Z vsemi zabavnimi igrami in aktivnostmi je kamp odličen način, da se otroci naužijejo svežega zraka in dobro razgibajo. Igranje, pohodništvo in ukvarjanje s športom je veliko bolj zdravo, kot če otroci ostanejo doma vse poletje.

3. Najboljša preizkušnja

Niso vse stvari, ki jih otroci počnejo v kampu, enostavne, in prav je tako! Novi izzivi, kot so preizkušanje novih športov, učenje novih veščin in iger ali doseganje novih ciljev, so zelo koristni in otroci vam bodo hvaležni.

4. Spoznavanje športa

Za vaše otroke so organizirani športni, zabavni in izobraževalni programi, ki jim bodo omogočili vključevanje v vse aktivnosti, ki jih zanimajo in jih želijo preizkusiti, in morda bodo prav zaradi tega odkrili svojo ljubezen do nove aktivnosti, ki jih bo nato spremljala celo življenje.

5. Sprememba okolja

Včasih je pomembno, da gredo otroci “na svoje”, stran od znanega okolja, in najdejo “nov kotiček” zase. Tabori in aktivne počitnice ponujajo odlično priložnost za novo izkušnjo, preživljanje časa z novimi prijatelji in bivanje v popolnoma novem okolju.

6. Prava šola za nove spretnosti

Poleg športov se vaši otroci lahko vključijo tudi v številne izobraževalne skupinske aktivnosti in igre, ki se tako kot športne aktivnosti izvajajo pod vodstvom licenciranih vodnikov in inštruktorjev.

Vse aktivnosti in krožki so izjemne priložnosti, da se otroci naučijo nekaj novega. Ko počitnice preživljajo sami, otroci oblikujejo pomembne življenjske veščine, kot so neodvisnost, zaupanje vase in samozavest. Ker bodo otroci vsak dan živeli v skupnosti, je to odličen način, da se naučijo sodelovati, sklepati kompromise in biti strpni.

7. Spomini za vse življenje

Spoznavanje novih kultur, sodelovanje v številnih zabavnih igrah in vznemirljivih aktivnostih ter druženje s prijatelji, ki jih bodo spoznali tukaj, bodo vaše malčke vedno spominjali na izvrstne trenutke, ki so jih preživeli v poletnem športnem kampu. Imeli se bodo tako lepo, da se bodo želeli vrniti vsako leto!

Poletne Počitnice v Bazi

Prav iz zgoraj naštetih razlogov smo se tudi v Bazi odločili, da med poletnimi počitnicami organiziramo aktivno počitniško varstvo!

Naj vaši otroci preživijo nepozabne poletne počitnice v najnovejši športni dvorani Baza. Dvorana je v lasti nekdanjega kapetana slovenske nogometne reprezentance Boštjana Cesarja in aktualnega kapetana Bojana Jokića. Tako Boštjan kot Bojan se zavedata, da je za otroke zabava prav tako pomembna kot športne aktivnosti, zato sta oblikovala poletni kamp s programom, ki je poln tako športa kot zabave!

Športna dvorana Baza otrokom nudi celovito ponudbo na najvišjem nivoju. Otroci bodo vsak dan aktivni v športni dvorani in na prostem, se sproščali z interaktivnimi igrami in ustvarjali na kreativnih delavnicah. Za varnost in zabavo bodo skrbeli usposobljeni animatorji. Kompleks poleg dvorane vključuje tudi lastno kuhinjo, ki bo zagotovila, da bodo otroci dobili kvalitetne obroke. Vsak dan bodo deležni kosila, dveh malic, sadja in pijače.

Če želite svojim otrokom to poletje zagotoviti neskončno zabavo, športno udejstvovanje in sklepanje novih prijateljstev v enem, je športna dvorana Baza pravi naslov!

ŠPORTNE POČITNICE V BAZI VKLJUČUJEJO:

  • Dopoldansko malico
  • Kosilo
  • Popoldansko malico
  • Sadje
  • Pijača
  • Aktivnosti v dvorani
  • Aktivnosti na prostem
  • Interaktivne igre
  • Kreativne delavnice

Cena je 120€, število mest je omejeno. Prijave na email: info@bazasporta.si  

ali 051/ 306 – 034.

Preberi si več o počitnicah tukaj:

https://www.bazasporta.si/sl_SI/pocitnisko-varstvo-3/