fbpx
18. 7. 2019 Saša Abrić

7 poletnih športnih aktivnosti za pare

Ne le odhodi v kino, večerje in izleti v turistične kraje, tudi športne aktivnosti so lahko odličen način preživljanja skupnega časa in hkrati preizkus trdnosti vajine zveze. Zakaj bi vroče poletne dni uživala le na plaži vsak s svojo knjigo v roki, ko pa se lahko skupaj rekreirata in ob tem neizmerno zabavata. Predstavljamo 7 poletnih športnih aktivnosti za pare, ki vaju bodo še bolj povezali. V dvoje je vse lepše. To velja tudi za športno udejstvovanje!


Poiščita šport, pri katerem sta oba približno enako dobra, in si namesto večerje v restavraciji privoščita partijo tenisa, badmintona ali katere druge športne aktivnosti z našega seznama 7 poletnih športnih aktivnosti za pare:

Tenis ali badminton

Tako tenis kot badminton sta odličen način aktivnega in kakovostnega preživljanja skupnega časa ne glede na to, ali igrata drug proti drugemu ali proti drugemu paru. V vsakem primeru je zabavno, če le ne želite na vsak način zmagati in s preveliko tekmovalnostjo tvegati prepir.

Kolesarjenje

Lahko kolesarita vsak s svojim kolesom, lahko si omislita tandem. Ne le da poganjanje pozitivno vpliva na telo, obiskala bosta kotičke, ki jih sicer ne bi. Ne izogibajta se klancem, saj vsakemu klancu sledi spust.

Plezanje

Plezanje je zabaven in družaben šport, pri katerem vama ne bo zmanjkalo izzivov. Teren izberita glede na svoje sposobnosti. In ne pozabite, v ospredju je zabava, ne izpostavljanje nevarnosti.

Ples

O plesu ni treba izgubljati besed. Lahko se zasukata na plaži ob ritmih elektronske glasbe, zvečer v diskoteki ali na kakšnem poletnem festivalu/koncertu. Ples je odlična rekreacija, zapakirana v zabavo.

Tek

Investirajta v kakovostne tekaške superge in že sta nared, da jo skupaj mahneta po gozdnih stezicah, peščeni plaži ali kje drugje. V dvoje pozabite, da tečete.

Odbojka na mivki

Poletje in odbojka na mivki sta, upajmo, da tako kot vidva, nerazdružljiva. Žogo si lahko zgolj podajata, lahko se pomerita proti drugemu paru ali zadevo dodatno začinita tako, da se dvojici premešata in s tem ugotovita, kdo od vaju je bolj tekmovalen.

Organizirana vadba

Če pa se želita rekreirati bolj organizirano je lahko skupno obiskovanje fitnes prava rešitev. Ste vedeli da je najpogostejši razlog za prenehanje z vadbo v fitnesu ravno POMANJKANJE MOTIVACIJE? Zato si mnogi želijo bolj zaseben fitnes z lastnim osebnim trenerjem, ki jih motivira do boljših rezultatov.

V Bazi lahko zato trenirate individualno ali v manjši skupini, osebni trener Igor Cesar pa vas preskrbi z vsemi potrebnimi informacijami o pravilni prehrani, počitku in treningih, po koncu treningov pa si lahko še napolnite energijo v Loži, placu za druženje znotraj Baze, ki ponuja odlične zdrave proteinske šejke in čokoladice. Več o naši fitnes ponudbi na naši spletni strani:

https://www.bazasporta.si/sl_SI/fitnes/