fbpx
About Brooklyn

Športni duh v vrhunskem športnem objektu

Verjamemo, da mora biti šport v prvi vrsti zabava in ljubezen, šele nato kariera. Zato se v centru športnega življenja Baza vračamo k svojim začetkom, ko smo kot otroci dneve preživljali na igrišču in igrali nogomet.

Naša vizija je zagotoviti prostor, kjer lahko v sožitju trenirajo rekreativci, mladi športni upi in profesionalni športniki. Prostor za rekreacijo, sprostitev in zabavo, kjer živi ljubezen do športa in se pretaka pozitivna energija različnih generacij. Želimo ustvariti edinstven prostor, ki športnikom zagotavlja vrhunske storitve, profesionalen pristop in prijazen ambient.

Izkušnje s poklicnega športa

Črpamo iz bogatih izkušenj vrhunskega športa, zato bolje razumemo potrebe poklicnih in rekreativnih športnikov

Pravi športni duh

Gojimo zdrav odnos do športa: na prvem mestu je zabava, šele nato so rezultati

Vse pod eno streho

Nudimo celovito strokovno podporo, od fizične in psihološke priprave do športne prehrane, fizioterapije in sanacije športnih poškodb

Vsi športniki dobrodošli

Povezujemo športnike različnih generacij in nivojev – od najmlajših upov in poklicnih športnikov do rekreativcev in starejših navdušencev

About Brooklyn
About Brooklyn

Prijavi se na novice


powered by MailChimp!
About Brooklyn
Our Service

Celovita ponudba za vse športnice in športnike

V športnem centru Baza nudimo celovito ponudbo vrhunskih storitev, namenjenih otrokom, rekreativnim športnikom, kot tudi profesionalcem in podjetjem.

Rojstnodnevne
zabave

Omogočamo najem prostora za rojstnodnevne zabave z vključeno športno-zabavno animacijo ali brez, organizirana pa je tudi pogostitev s prigrizki in pijačo ter možnostjo torte po naročilu.

Najem dvoran za rekreativne športnike

V sodobni športni dvorani je klubom, skupinam in podjetjem na voljo vsa potrebna infrastruktura za nogomet, odbojko, košarko, aerobiko, ples in skupinske vadbe.

Pripravljalni center za športnike

Mladim perspektivnim in profesionalnim športnikom nudimo strokovno vodenje, vključno s fizično in psihološko pripravo, treningi, športno prehrano, sanacijo in preventivo športnih poškodb.

Our Service

NOGOMETNA ŠOLA -Cesar - Jokić

Želite, da vaš otrok naredi prve nogometne korake pri nas?

NOVI SKUPINSKI TRENINGI V BAZI!

Namenjen je vsem, ki si želijo bolj intimnega okolja in ne marajo gneče, ter prenatrpanih prostorov

Team

Ekipni duh in povezovanje strokovnih znanj

Verjamemo, da vsak člen ekipe s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju prinaša neprecenljiva znanja, ki zagotavljajo najvišjo kakovost naših storitev.

Tudi po (bodočem) koncu aktivne nogometne kariere želimo ostati povezani s športom in ustvariti nekaj pozitivnega za skupnost. Verjamemo v osebni pristop in k svojemu delu pristopamo tako, kot pristopamo k športu – resno, zagnano, vztrajno, disciplinirano in s popolno predanostjo.

Boštjan Cesar

BOŠTJAN CESAR

POKLICNI NOGOMETAŠ

Boštjan Cesar je bil dolgoletni kapetan slovenske nogometne reprezentance in rekorder v številu nastopov za reprezentanco.

Bojan Jokić

BOJAN JOKIĆ

POKLICNI NOGOMETAŠ

Bojan Jokić je dolgoletni nepogrešljivi član slovenske nogometne reprezentance in njen kapetan, ki kariero gradi v elitnih evropskih ligah.

sasa-abric-direktor

SAŠA ABRIĆ

DIREKTOR

Saša Abrić je bil do 27. leta starosti aktiven član v slovenski nogometni ligi, danes pa izkušnje s pridom uporablja pri vodenju Baze.

Team
Ziga Staric

ŽIGA STARIČ

VODJA NOGOMETNE ŠOLE

Žiga Starič je z nogometom povezan od malih nog, najprej kot član mlajših reprezentanc in igralec v Slovenski nogometni ligi, zadnjih 13 let pa kot trener.

Igor Cesar

IGOR CESAR

OSEBNI TRENER

Igor Cesar, nekdaj vrhunski športnik košarkar, je diplomant Fakultete za šport, smer športno treniranje. Diplomiral je s področja proprioceptivne vadbe (vadbe stabilizacije in ravnotežja), ki zmanjšuje tveganja za pojav poškodb.

Vas zanima najem dvorane?

Klubom, skupinam in podjetjem oddajamo v najem termine v bogato opremljeni športni dvorani.
Na voljo je velika in mala športna dvorana.

Za termine velike in male športne dvorane nam pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca.

Kontaktirajte nas

Sledite nam na socialnih omrežjih

Pošljite povpraševanje