fbpx

Kaj lahko pričakujem od KonckOFF vadbe?

Na vadbi bomo prepletali elemente borilnih iger ter osnovnih tehnik samoobrambe, kot so vzvodi na sklepih, udarci, brce ter bloki, rušenja ravnotežja nasprotnika in obvladovanje le-tega na tleh. Spoznali se bomo tudi z obrambami pred oboroženim in neoboroženim napadalcem, v upanju, da vam naučenega NE BO NIKOLI treba uporabiti  izven telovadnice. Skozi pestre vsebine samoobrambe bomo razvijali tudi koordinacijo, moč, gibljivost in agilnost, predvsem pa se bomo imeli super.

Vsekakor lahko pričakujete zabavne in zanimive treninge!

Urnik vadb

torek

6:30-7:30 in 7:30-8:30

četrtek

6:30-7:30 in 7:30-8:30

Vadba poteka samo v sklopu Diversity.

Sara Besal

Sara Besal

Sem diplomantka kineziologije na Fakulteti za šport in absolventka magistrskega programa kinezioterapije. Šport je že v rani mladosti zasedel posebno mesto v mojem srcu. Na to pot sem sprva stopila kot triatlonka, uspešnejšo kariero pa sem si zgradila v borilni veščini ju-jitsu. V trinajstih letih treninga sem prišla do mojstrskega naziva – črni pas, 2. DAN in dosegla kar nekaj vidnih uspehov na evropskem in svetovnem nivoju. Sem tudi aktualna evropska prvakinja v disciplini duo sistem.
Svoje znanje na področju športa že več kot 7 let s strastjo predajam na mlajše in malo manj mlajše generacije. Poleg poučevanja samoobrambe, vodim še funkcionalne vadbe, vadbe po poškodbi in kroničnih obolenjih ter kondicijsko pripravo mlajših športnikov. Prepoznali me boste po večnem nasmešku na mojem obrazu, pozitivni energiji in močni želji po kvalitetnem delu v športu.

Spletna prijava na vadbo

Oblika D.M.Y
Vpišite vaš naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Vpišite vašo telefonsko številko