fbpx
Team

Team spirit combined with expert knowledge

We believe that every part of our team, with years of experience, contributes priceless knowledge that assures you the highest quality of service.

Even after (soon to be) finished active football career, we want to stay connected to sport and create something positive for our community.
We believe in a personal approach and we take our work as we do sports- seriously, determined, persistently, with discipline and complete dedication.

Boštjan Cesar

BOŠTJAN CESAR

POKLICNI NOGOMETAŠ

Boštjan Cesar je bil dolgoletni kapetan slovenske nogometne reprezentance in rekorder v številu nastopov za reprezentanco.

Bojan Jokić

BOJAN JOKIĆ

POKLICNI NOGOMETAŠ

Bojan Jokić je dolgoletni nepogrešljivi član slovenske nogometne reprezentance in njen kapetan, ki kariero gradi v elitnih evropskih ligah.

sasa-abric-direktor

SAŠA ABRIĆ

DIREKTOR

Saša Abrić je bil do 27. leta starosti aktiven član v slovenski nogometni ligi, danes pa izkušnje s pridom uporablja pri vodenju Baze.

Team
ziga-staric

ŽIGA STARIČ

VODJA NOGOMETNE ŠOLE

Žiga Starič je z nogometom povezan od malih nog, najprej kot član mlajših reprezentanc in igralec v Slovenski nogometni ligi, zadnjih 13 let pa kot trener.

Igor Cesar slika

IGOR CESAR

OSEBNI TRENER

Igor Cesar, nekdaj vrhunski športnik košarkar, je diplomant Fakultete za šport, smer športno treniranje. Diplomiral je s področja proprioceptivne vadbe (vadbe stabilizacije in ravnotežja), ki zmanjšuje tveganja za pojav poškodb.