Omogočamo najem prostora za rojstnodnevne zabave z vključeno (športno-zabavno) animacijo ali brez, po želji organiziramo tudi pogostitev (prigrizki, torta, pijača).

Nudimo več vrst rojstnodnevnih zabav: Nogometna zabava, Pizza party, Palačinka dan, Športni rojstni dan ali tematski dan po izbiri. Veseli bomo vašega klica, pripravimo najboljšo zabavo za vaše otroke.

Pizza party 

Na Pizza partyju udeleženci rojstnega dne nadevajo vsak svoje testo in si naredijo pico po želji z različnimi nadevi.

Palačinka dan/Sladoledni dan 

Na Palačinka dnevu otroci dobijo vse sestavine za palačinke, sami zamešajo maso, pečejo palačinke in jih nadevajo z različnimi nadevi po izbiri, ali pa dobijo že pečene palačinke, ki jih nadevajo po želji. V poletnem času bodo v rojstnodnevno ponudbo vključeni tudi sladoledi, kjer si bodo lahko otroci sami izbirali prelive in posipe.

Nogometna zabava

V aprilu in maju cena le 120 €. Priporočljivo število otrok: do 20. V ceni je vključeno:

  • najem čisto prave nogometne dvorane za 1h (p.S. tole je odgovor na Facebook nagradno vprašanje 🙂 )
  • nogometno žogo za igranje dobiš v Bazi športa
  • 3 velike pizze in 3 l soka v placu za druženje, Loža (znotraj objekta Baza športa)

Športni dan

Športni rojstni dan poteka v veliki športni dvorani, in je prilagojen željam slavljenca ali slavljenke – 2 urni turnir v igrah z žogo (nogomet, košarka itd.), Igre brez meja, štafete, Lov na zaklad in podobno.

Tematske zabave

Vsaka rojstnodnevna zabava je lahko tudi tematsko obarvana (Frozen, Maša in medved, vsi Disneyevi junaki, nogometni rojstni dan, …) Vse zabave so prilagojene željam slavljencev in njihovih staršev.

Možno je tudi naročilo torte po izbiri, pijače in dodatnih prigrizkov za otroke, starši pa so v času zabave vabljeni v okrepčevalnico Baza, kjer lahko rezervirajo mizo in se dogovorijo za poseben meni za starše povabljencev.

Pošljite nam povpraševanje

Pošljite nam svoje povpraševanje in glede na vaše želje vam bomo pripravili najbolj ugodno ponudbo.

Vas zanima najem dvorane?

Klubom, skupinam in podjetjem oddajamo v najem termine v bogato opremljeni športni dvorani. Na voljo je Velika športna dvorana, Mala športna dvorana in Multimedijska soba.

Malo športno dvorano in Multimedijsko sobo lahko rezervirate z nekaj kliki


Rezervacija

Za termine Velike športne dvorane nam pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca