Pilates- vadba, ki resnično deluje!

Na milijone ljudi po vsem svetu vsak dan izvaja pilates metodo in številka se vztrajno povečuje. Zakaj je ta sistem rekreacije postal tako priljubljen in zaželen?Pilates je možno izvajati kjerkoli in glede na to, da vključuje delovanje več mišic, je časovno zelo učinkovit. Ravno to, kar oseba današnjega časa pričakuje in potrebuje. Kot ključna prednost pilates metode se je izkazalo preprečevanje in odpravljanje bolečin v ledvenem predelu – eno najpogostejših stanj sodobnega časa in pogost vzrok za obiske pri zdravnikih ter odsotnost od dela.

PILATES, ki ga vodi Tanja Pavšič,  je preverjen program vadbe star že več kot 80 let. Sestavljen je iz množice nadzorovanih gibov, ki povečujejo mišično moč, gibljivost, koordinacijo gibov ter ravnotežje. Ravno ta pestrost in nadzorovanost gibov ter različne stopnje težavnosti omogočajo, da se PILATES vadb lahko udeležujejo tako vrhunski športniki, kot popolni začetniki vseh starostnih skupin.

 

Program poteka v prijetnem ambientu, z izbrano glasbo in  raznovrstnimi rekviziti.

Veselim se vadbe z vami!

Športni pozdrav, Tanja

Urnik vadb: 

-ponedeljek 21:00-22:00

-sreda          20:00-21:00

 

Cenik: 

-1x tedensko 45€

-2x tedensko 58€

Prijave: info@bazasporta.si 

Tanja Pavšič_pilates2

Tanja Pavšič

Pred približno 10 leti sem imela hude bolečine v hrbtenici. Pri preiskavah je bilo ugotovljeno , da imam poškodbe hrbteničnih vretenc. Bolečine so me spremljale  leto dni, hodila sem na razne masaže, terapije in zdravstvene tretmaje vendar brez uspeha, bolelo je še naprej.

Po nasvetu prijateljice sem se odločila za vadbo pilatesa. Ker so bile bolečine neznosne in sem ugotovila da mi pilates pomaga, sem  2 meseca hodila na vadbo kar 6x na teden. Po dveh mesecih redne vadbe pod strokovnim vodstvom so moje bolečine skoraj izginile.

Nad pilatesom sem bila tako navdušena da sem sklenila tehniko pilatesa poučevati in moje znanje in izkušnje prenesti tudi na druge ljudi,  ki imajo podobne težave.

Po 10 letih izobraževanja sem opravila vaditeljski izpit, redno nadgrajujem svoje znanje, letos sem naredila tudi inštruktorsko stopnjo. Svojo profesionalnost kombiniram s sproščenim vzdušjem, omejena velikost skupine mi dopušča, da se posvetim vsaki osebi posamično. Morda se tudi zato nekateri na moje vadbe vračajo že 6 let.

Vas zanima najem dvorane?

Klubom, skupinam in podjetjem oddajamo v najem termine v bogato opremljeni športni dvorani. Na voljo je Velika športna dvorana, Mala športna dvorana in Multimedijska soba.

Malo športno dvorano in Multimedijsko sobo lahko rezervirate z nekaj kliki


Rezervacija

Za termine Velike športne dvorane nam pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca