NAJNOVEJŠE IZ BAZE

Preberite novice

Drugo kolo Zimske lige prinaša obetavne tekme

V soboto se nadaljuje najboljša zimska rekreativna liga v prestolnici, v sklopu drugega kola Zimske lige Baza 2018 se bodo ekipe podale v boje za nove pomembne točke in nov korak k uresničitvi zastavljenega cilja.

Tudi prihajajočo soboto se bodo boji v Bazi začeli ob 17:00, zanimivo malonogometno dogajanje pa bo na sporedu vse do večera, v katerem se bo druženje sklenilo z obujanjem vtisov ob hrani in pijači.

Prva tekma sporeda bo med ekipama AG Team in BMV KBKDOM ALL4U. Slednji so v uvodnem kolu slavili, medtem ko AG team po tesnem porazu išče prve točke. Sledi dvoboj med Exon Techom in Rabono Sports, prvi so bili na uvodu poraženi, igralci Rabona Sports pa so slavili z 2:1. Tudi par Randevu & Bolero bar – P&P Avtohiša bo tekma dveh, ki sta še brez točk.

CBE je trenutno na vrhu tabele, v soboto bo poskušal točkovno bero obogatiti z uspehom proti ŠD Strmec, ki je uvodno srečanje izgubil z 1:2. Zalog BAZA bo v drugi igralni teden vstopila s tremi točkami na tabeli, Društvo sa Pwtrola pa je bil pred tednom dni poražen. A.S.V.O.  in Silvija Trade tvorita par dveh, ki sta bila v prvem kolu uspešna, med seboj pa se bosta udarila za novo zmago. Nogometni dan bosta sklenila jasko Trade, ki je na prvi tekmi slavil z 2:1, in Krašovec Hidrospeleo, ki je pred tednom dni zabeležil minimalni poraz 0:1.

Prvo kolo prepolno zadetkov!

V soboto so bile odigrane tekme prvega kola Zimske lige Baza 2018. Videli smo pet enkratnih srečanj, tudi sicer pa so pravi mojstri malega nogometa dokazali, da bo letošnja zima še kako zelo vroča.

Na uvodu v zimsko ligo so se zmag veselili Jasko Trade, BMV KBKDOM ALL4U, Rabona Sports, CBE, A.S.V.O., Silvija Trade d.o.o. in Zalog BAZA, neodločenih izidov pa ni bilo.

CBE in Zalog BAZA sta P&P Avtohišo in Krašovec Hidrospeleo premagala s 5:0. Silvija trade je s 3:0 premagal Društvo sa Petrola, z enakim izidom je BMV KBKDOM ALL4U ugnal ekipo Exon Tech. Tri tekme so se končale z izidom 2:1, Jasko Trade je premagal AG Team, Rabona Sports je bil boljši od Randevu & Bolero bar, medtem ko je A.S.V.O. premagal ŠD STRMEC.

Po uvodnem igralnem dnevu so trije igralci pri dveh zadetkih, Mersad Omerbegović, Simon Čukaj in Velid Husić so tako na vrhu lestvice strelcev. A to se lahko spremeni že naslednjo soboto, ko bodo na sporedu tekme drugega kola.

Imamo pare prvega kola Zimske lige!

V soboto se v Bazi začne Zimska liga BAZA 2018! Obeta se skoraj pol leta odličnega rekreativnega futsala, ki bo potekal v luči boja za naslov, nagrade in, kar je bistveno, neprestane nogometne zabave.

V četrtek smo izžrebali pare prvega kola in nemudoma je jasno, da bomo na parketu Baze od samega začetka spremljali zanimive boje. Dogajanje se v soboto začne ob 17:00 z uvodno tekmo, igralni dan pa bomo sklenili zvečer, ko bomo vtise strnili ob pestri ponudbi hrane in pijače.

Pari 1. kola Zimske lige BAZA 2018:
17:00, Žele team – Jasko Trade
17:35, BMV – Exon tech
18:10, Rabona Sports – Randevu & Bolero bar
18:45, P&P Avtohiša – CBE
20:00, Silvija Trade – Društvo sa Petrola
20:35, Zalog Baza – Krašovec Hidrospeleo

Fetić: Gledalci bodo prišli na svoj račun!

V soboto se začne Zimska liga Baza 2018, kjer bomo skozi mesece spremljali napete in zanimive boje rekreativnih malo-nogometašev za točke, zmage in naslov prvaka! Obeta se nam pravi malo-nogometni oziroma futsal spektakel, to pa pričakuje tudi Alen Fetić, eden najboljših slovenskih futsal igralcev in ambasador zimske lige.

Alen Fetić se je že pred mnogimi leti povsem zapisal futsalu, danes pa velja za enega najboljših slovenskih igralcev, reprezentanta, udeleženca Lige prvakov. Je sinonim za futsal spektakel, atraktivne poteze in zadetke.

“Zame je futsal šport, s katerim sem dobil veliko prijateljev in znancev. Je druženje in užitek v igri. Največ sem naučil na betonskem igrišču, ker sem tam prebil večino svojega otroštva. Turnirjev se še vedno udeležujem, predvsem v zimskem obdobju. Vselej, ko stopim na igrišče, igram za svoje veselje in, ker resnično uživam v futsalu,”

 

Igralec Dobovca, ki je nastopal tudi za Litijo in Maribor ter povsod osvajal lovorike, se še vedno rad udeležuje turnirjev in takšnih ali drugačnih tekem v malem nogometu. “Inteznivnost je manjša in s tem je posledično tudi igra bolj sproščena. Ko je tako, si lahko privoščiš kakšen dribling več oziroma lahko poizkusiš stvari, ki jih na resni tekmi ne bi,” še dodaja mož, ki je svoje znanje kazal tudi v tujini.

V četrtkovem večeru sledi žreb skupin pred začetkom Zimske lige Baza 2018, v soboto pa pričakujemo prve boje. Nastopili bodo nadvse zanimivi rekreativni igralci, kakovostne ekipe, kar obeta napete dvoboje. “Igralcem svetujem, da pridejo in uživajo v najboljši zimski ligi v Ljubljani. Naj s seboj prinesejo veliko dobre volje in da s svojo kakovostjo poskusijo dvigniti ligo na še višjo raven. V ligi bo nastopalo veliko dobrih “haklerjev”, tako da bodo tudi gledalci prišli na svoj račun. Se vidimo v Bazi v najboljši zimski ligi v Ljubljani!”

Kostanjev piknik

Jesenska sezona se je začela, zato vas vabimo na naš prvi kostanjev piknik, ki bo v Bazi (na terasi Lože) v nedeljo 14. oktobra od 11. ure naprej. Za najmlajše smo pripravili varstvo z animacijo, ob kapljici dobrega mošta pa bomo poskusili tudi slastne pečene kostanje, ki jih časti hiša! 🙂

Da bomo lahko pripravili zadovoljivo količino hrane in pijače, vas vabimo, da potrdite udeležbo na Facebook na dogodku.
Pridite na druženje!

Ekipa Baze

 

Damir Puškar: Futsal in dobra družba, dobitna kombinacija!

Damir Puškar je slovenski futsal vratar, eden najboljših, kar ji je država videla in imela. Je reprezentant Slovenije, večkratni državni prvak in mož, ki igra tudi v Ligi prvakov. A futsal zgodba se je začela na rekreativni ravni, na amaterskih turnirjih ter ligah, zato ne čudi, da je prav on organizator in ambasador Zimske lige BAZA 2018.

V soboto 13. oktobra bo prvič zaškripal parket pod nogami nogometašev, ki bodo nastopali v letošnji rekreativni Zimski ligi v Bazi športa, najbolj celovitem športnem kompleksu v Ljubljani. Na delu bomo videli nič koliko rekreativnih igralcev, ki pa že po tradiciji nudijo izjemne poteze ter pravi boj za zmage in končno zmagoslavje.

Po podobni poti je šel tudi Damir Puškar, ki je zdaj vratar futsal kluba Dobovec in ga kmalu čakajo tekme v Ligi prvakov. “Futsal je del mojega življenja, brez njega si ne predstavljam vsakdana. Ko govorimo o tekmovalnem futsalu, je treba vedeti, da je veliko odrekanja, treninga in ostalih obveznosti. Je posel v katerega je treba vložiti veliko časa, tudi prostega. Sicer pri nas ni profesionalen šport, a če želiš biti na vrhu, moraš imeti profesionalni pristop,” je sprva dejal Ljubljančan.

Videvali smo ga na turnirjih po vsej državi in na tujem ter ni malo nagrad in pokalov, ki jih je že osvojil. “Futsal s prijatelji je ravno zaradi tega tudi več kot dobrodošla stvar. Tu vse skupaj poteka bolj sproščeno, saj je v prvi vrsti pomembno, da se dobro podružimo. Zaradi tempa in zgoščenega vsakdanjika je tako priložnost treba kar najbolje izkoristiti, zato se futsala s prijatelji rad udeležim, če mi le čas dopušča.

Futsal vedno igram iz veselja, dokler me to veseli, bom pri tem vztrajal. Vsaka rekreativna tekma prinese nekaj novega. V prvi vrsti je pomembno, da se sem s prijatelji, saj v pravi družbi ni nikoli dolgčas. Če dobri družbi dodamo še futsal, je to zadetek v polno,” še poudari Damir Puškar, ki je v svoji futsal karieri igral tudi za Litijo in Maribor, z obema je osvajal tudi državne naslove.

Puškar je eden od tistih, ki organizirajo prihajajočo Zimsko ligo in je tudi sinonim za kakovosten futsal. Na delu v Bazi bomo ob sobotah videvali rekreativce in amaterje, kar pa ne pomeni, da ne bo zanimivo ali atraktivno.

“Liga bo organizirana na visoki ravni, zato vabim vse skupaj, da se je udeležijo. Tudi sam sem začel z igranjem v rekreativnih ligah, kar je bila odskočna deska, ki me je pripeljala na najvišjo raven v državi. Vse je za nekaj dobro in nikoli ne veš, kdo te bo v ligi videl in morda tudi povabil k igranju na še višjem nivoju. Imamo velik bazen talentov.”

Joga za otroke

JOGA ZA OTROKE v SOBOTO 06. 10. 2018, od 10. 30 -11. 30
Čez vikend se prileže malce »odklopa« tudi za naše najmlajše. Zato vas vabimo na DELAVNICO JOGE ZA OTROKE, kjer bomo z otroci, starimi med 4 in 7 let odpotovali v svet pravljic, igre, gibanja, joge in sprostitve.

Vadbo bo vodila učiteljica joge za otroke, Patricija Starič, po poklicu diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok.
Sama vadba bo trajala 45 minut, zadnjih 15 minut pa bomo izdelali posebno energijsko risbico ali pobarvali mandalo.
Starši si med tem časom lahko vzamete čas zase ali za kavico v lokalu dvorane.
Cena na otroka je 10 evrov. Delali bomo v manjši skupini, zato pohitite s prijavo na elektronski naslov: patricija.mavric@gmail.com ali na telefonsko številko: 051 364 614.

Funkcionalna vadba z Ano Vidoš

Začnemo 11.9.2018!

Vabljeni na vadbo z Ano Vidoš, ki bo v Bazi potekala 3x tedensko.

Vadba bo funkcionalna: sestavljena iz raznolikih komponent, kjer bomo razvijali funkcionalnost telesa, stabilizacijo, moč, gibljivost in vzdržljivost. Vključeni bodo različni sklopi, kot so vadba na stepih, aerobika, krožna vadba z lastno težo in pripomočki.

Predviden urnik vadbe:
– torek: 19:00 – 20:00
– četrtek 17:00 – 18:00
– sobota: 09:00 – 10:00

Dobra novica za vse mamice: zagotovljeno brezplačno sobotno varstvo otrok (ob zakupu karte za 2-meseca).

Cena vadbe je 49€ na mesec.

Urnik 2018/19: nogometna šola Cesar-Jokić

Vpisi v nogometno šolo že potekajo!

URNIK TRENINGOV >

  • V primeru enkratnega plačila prvega dela zneska (200 €) šolnine, ki krije trening do 31. 1. 2019, vam nudimo 3% popust.
  • V primeru enkratnega plačila  celotnega zneska (440 €) šolnine, ki krije plačilo treningov za celo sezono, vam nudimo 5% popust.

Vam termin ne ustreza? Pokličite nas ali nam pišite, skupaj bomo našli ustrezno rešitev. 

ziga.staric@bazasporta.si ali 051 306 034  

ŠPORT magazine – poletna izdaja št. 3

V tokratni številki te čaka intervju z Bojanom Jokićem, razkritje super akcije #KRILABAZA in mnenje zadovoljne stranke. Preberi več o novem projektu BAZA ZIMSKA LIGA, kjer v prihajajoči sezoni ne smeš manjkati s svojo ekipo.

-> ŠPORT magazine št.3

Pogrešate kaj v e-reviji? Na info@bazasporta.si nam kadarkoli lahko sporočite svoje mnenje ali predloge in pomagate soustvarjati športno in aktualno dogajanje.

Vas zanima najem dvorane?

Klubom, skupinam in podjetjem oddajamo v najem termine v bogato opremljeni športni dvorani. Na voljo je Velika športna dvorana, Mala športna dvorana in Multimedijska soba.

Malo športno dvorano in Multimedijsko sobo lahko rezervirate z nekaj kliki


Rezervacija

Za termine Velike športne dvorane nam pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca