NAJNOVEJŠE IZ BAZE

Preberite novice

Urnik 2018/19: nogometna šola Cesar-Jokić

Vpisi v nogometno šolo že potekajo!

URNIK TRENINGOV >

  • V primeru enkratnega plačila prvega dela zneska (200 €) šolnine, ki krije trenigno do 31. 1. 2019, vam nudimo 3% popust.
  • V primeru enkratnega plačila  celotnega zneska (440 €) šolnine, ki krije plačilo treningov za celo sezono, vam nudimo 5% popust.

Vam termin ne ustreza? Pokličite nas ali nam pišite, skupaj bomo našli ustrezno rešitev. 

ziga.staric@bazasporta.si ali 051 306 034  

ŠPORT magazine – poletna izdaja št. 3

V tokratni številki te čaka intervju z Bojanom Jokićem, razkritje super akcije #KRILABAZA in mnenje zadovoljne stranke. Preberi več o novem projektu BAZA ZIMSKA LIGA, kjer v prihajajoči sezoni ne smeš manjkati s svojo ekipo.

-> ŠPORT magazine št.3

Pogrešate kaj v e-reviji? Na info@bazasporta.si nam kadarkoli lahko sporočite svoje mnenje ali predloge in pomagate soustvarjati športno in aktualno dogajanje.

ŠPORT magazine št. 2

V tokratni številki te čaka zanimiv intervju z Igorjem Cesarjem. Preberi več o novem projektu BAZA ZIMSKA LIGA, kjer v prihajajoči sezoni ne smeš manjkati s svojo ekipo, vse otroke pa čaka vabilo na nogometne počitnice.

-> ŠPORT magazine št. 2

Pogrešate kaj v e-reviji? Na info@bazasporta.si nam kadarkoli lahko sporočite svoje mnenje ali predloge in pomagate soustvarjati športno in aktualno dogajanje.

Izšel je ŠPORT magazine št. 1

Z največjim veseljem sporočamo, da vas bomo odslej navduševali s članki, intervjuji in pregledom aktualnega dogajanja v mesečniku ŠPORT magazine. Vabljeni k prebiranju premierne, prve številke! Kliknite na povezavo.

-> ŠPORT magazine št. 1

Pogrešate kaj v e-reviji? Na info@bazasporta.si nam kadarkoli lahko sporočite svoje mnenje ali predloge in pomagate soustvarjati športno in aktualno dogajanje.

 

 

Namaste, vpišite se na jogo!

Jogo izvaja: Brigita – Yogita 
Začnemo v četrtek, 19. 4. ob 18.uri. Na voljo je še nekaj prostih mest. Izvajali bomo hatha jogo, ki jo zaključimo z meditacijo (začetna do srednja stopnja zahtevnosti). Cena prvega obiska je 5 €, ob nakupu mesečne karte pa je ta četrtek obisk brezplačen. To velja tudi v bodoče, prvi obisk je brezplačen ob nakupu mesečne karte.

Urnik vadbe:
TOREK 17.00 – 18.00
ČETRTEK – 18.00 – 19.30

Cena mesečne karte:
– 2 obiska na teden, tj. 8 obiskov na mesec = 65,00 €
– 1 obisk na teden, tj. 4 obiski na mesec = 40 €

Zaradi omejenega števila mest, obvezna prijava na mail brigita@yogita.si.

In potem smo šli na nogometno obarvan izlet v Verono!

Nogometna šola Cesar – Jokić se je konec marca, natančneje 31. 3. 2018, odpeljala na izlet čez mejo. Odpravili smo se na ogled čisto prave nogometne tekme med U. C. Sampdoria in A.C. ChievoVerona na stadion Marc’Antonio Bentegodi. Na tekmo nas je povabil eden in edini Boštjan Cesar, ki igra v klubu ChievoVerona!

Na pot v Verono smo se iz Ljubljane odpravili okoli 11. ure zjutraj. Dobili smo se pred športnim objektom Baza. Pred nami je bilo približno 355 km vožnje, v času nekje 3h in 15 minut. Založeni z malico smo se v dobrem vzdušju podali čez slovensko mejo. Pozor: tudi dnevni izlet čez mejo potrebuje zdravstveno zavarovanje za tujino. Z nami se je na dogodivščino podalo zavarovanje WIZ, ki nam je omogočilo tudi krasne super barvite majice. Te nas bodo za vedno spominjale na nogometno obarvan dan! WIZ Tujina ti omogoča, da jo skleneš preko spleta, zagotavlja ti hitro zdravniško pomoč in plačilo stroškov zdravljenja, če se ti slučajno kaj zgodi. Na voljo je 24-urna asistenca po celem svetu, krije pa vse nujne stroške nezgode in bolezni. Vreme je bilo na ta dan nekoliko deževno, stiskali smo pesti, da bo med tekmo vreme »zdržalo« – in je!

Po prihodu na stadion Marc’Antonio Bentegodi smo si najprej oblekli enake majice in pogumno zakorakali novi dogodivščini naproti. Organizatorji so nas pustili do zelenice stadiona, kjer igrajo največje nogometne zvezde, tu pa je sledilo presenečenje. Pozdravit nas je prišel Boštjan Cesar, čisto vsakemu se je podpisal na majico, skupaj smo se fotografirali in osebno smo mu zaželeli srečo za prihajajočo tekmo. Enkratno! Tekma je bila izjemna, neprestano smo se tudi fotografirali s polaroidno kamero in uživali prav vsak trenutek. Tekma se je zaključila v prid domačinov A.C. ChievoVerona z rezultatom 2:1 . Bravo naši!

Po tekmi je sledilo še eno presenečenje. Boštjan nam je naročil pizze margherite iz svoje najljubše veronske picerije. Nikoli še nismo jedli tako dobre pizze! Zahvala za super nogometni dan celotni ekipi Baza športa in še posebej Boštjanu!

Funkcionalna vadba z Ano Vidoš

Začnemo 16. 4. 2018!

Vabljeni, da v tednu po velikonočnih praznikih brezplačno preizkusite vadbo z Ano Vidoš, ki bo 3x tedensko potekala v Bazi športa.

Vadba bo funkcionalna sestavljena iz raznolikih komponent, kjer bomo razvijali funkcionalnost telesa, stabilizacijo, moč, gibljivost in vzdržljivost. Vključeni bodo različni sklopi, kot so vadba na stepih, aerobika, krožna vadba s lastno težo in pripomočki.

Teden odprtih vrat bo potekal v tednu med 2. in 7. 4. 2018.

Predviden urnik vadbe:
– torek: 18:00 – 19:00
– četrtek 17:00 – 18:00
– sobota: 10:00 – 11:00

Vsi, ki boste prijavo opravili do uradnega začetka vadb, prejmete še brezplačno 1-urno delavnico o prehrani.
Dobra novica za vse mamice: zagotovljeno brezplačno sobotno varstvo otrok (ob zakupu karte za 2-mesece).

Cena vadbe je 35 € na mesec. Gre za promocijsko akcijo, ki velja spomladi 2018.

Pohitite s prijavo, maximalno število udeležencev na vadbi je 15.

PRIJAVNICA

Novo v marcu: super sobotno varstvo otrok

Starši, pomislili smo na vas. Vemo, da je teden prekratek, da v miru opravite vse obveznosti ali si zasluženo privoščite kavico s prijatelji. Zdaj lahko! Med vikendom si dovolite vzeti nekaj ur zase in svoje opravke. Za vaše otroke med tem poskrbimo mi – z atraktivnimi športnimi igrami in kreativnim varstvom.

Sobotno varstvo se začne od 9:00 do 12.00.

Cena varstva: 15€/otroka 

Starost otroka: od 4. leta naprej

Potrebna predhodna rezervacija na info@bazasporta.si, za več informacij pa pokličite na številko 051 306 034.

Več o Bazi športa in ponudbi za otroke
V poletnem času sicer organiziramo tudi dnevno varstvo otrok in poletne delavnice ter nogometne kampe. Nudimo prostor, kjer lahko otroci aktivno in varno preživijo čas, ter se skozi zabavo spoznajo z različnimi športi ali pa s profesionalnim vodstvom poglobijo svoje znanje nogometa. Osrednje vodilo naše ponudbe za otroke je zabava, zato lahko otroci pričakujejo sproščeno vzdušje, veliko gibanja in predvsem prijetno druženje z vrstniki.
Za šole, društva in klube organiziramo športne aktivnosti, namenjene otrokom, v prostorih objekta. V multifunkcijski dvorani po dogovoru organiziramo turnirje, športne dneve in dogodke (koncerte, predstave).

 

Okolju in telesu prijazna rekreacija v Bazi

Športni centri, kakršen je Baza, morajo prenesti velike obremenitve in obrabo, saj v njih vsak dan, ob vseh urah, teče in skače velika količina športnikov. Zato smo tudi pri gradnji Baze upoštevali, da je kakovosten parket eden izmed najpomembnejših elementov vsake športne dvorane ter izbrali najsodobnejši in tehnološko dovršen parket, ki je prijazen tako okolju kot telesu športnikov. Z mislijo na bodoče uporabnike smo ustvarili najboljše možne pogoje za vadbo in rekreacijo.

Ker se vse dejavnosti v športnem centru odvijajo na parketu, je zelo pomembno, da so izbrana tla kakovostna, vzdržljiva in primerna za vse vrste športov, kot tudi za vse starosti športnikov. Zahteve profesionalnih in rekreativnih športnikov niso enake, kot tudi niso vsaka tla telesu prijazna – to pa je še posebej pomembno pri rekreaciji otrok, katerih telesa se še razvijajo.

Parket, ki smo ga izbrali za Bazo je specialen športni parket Boflex, ki velja za eno tehnološko najbolj dovršenih talnih oblog za športne centre. Njegova najbolj prepričljiva lastnost je patentiran sistem z vgrajeno tehnologijo za blaženje, ki zmanjšuje pritisk na sklepe in s tem zmanjša možnost športnih poškodb, povezanih z neustrezno podlago ter omogoča zdravo športno rekreacijo za vse generacije. Hkrati pa ta napredna podlaga zagotavlja maksimalno možno odbojnost žoge. Gre za izredno fleksibilno podlago, ki se vrhunsko odreže pri vrsti različnih športov – od nogometa, rokometa, odbojke, košarke in badmintona, do aerobike, gimnastike in plesa. Njene izjemne protizdrsne lastnosti bodo prepričale vse – od profesionalnih športnikov, katerim bo omogočena izvedba pomembnih tekem in turnirjev, do najmlajših, ki bodo brezskrbno in živahno zlahka naredili svoje prve športne korake. Boflex parket je izdelan tako, da lahko prenese več ton pritiska, ne da bi prišlo do kakršne koli poškodbe, saj je njegova površina izredno elastična, material pa izvrstno absorbira udarce, zato so tla v Bazi tudi izjemno vzdržljiva in odporna na poškodbe ter imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

Ker tla v takšni večnamenski športni dvorani zahtevajo redno čiščenje, se parket Boflex še posebej dobro obnese, saj je izdelan tako, da preprečuje nabiranje umazanije v spojih. Tudi s tem v športnem centru Baza zagotavljamo najvišji higienski standard ter čisto okolje in klimo.

Parket Boflex pa ni prijazen zgolj uporabnikom, temveč tudi okolju, saj so vse glavne komponente, iz katerih je izdelan, pridobljene iz naravnih in obnovljivih virov. Tudi lak in lepilo sta, ko se strdita, popolnoma neškodljiva za okolje.

Odprt nov športni center Cesarja in Jokića v Štepanjskem naselju

V ponedeljek, 8. Januarja 2018 se je ob 16. uri uradno otvoril nov športni center Baza na Pesarski cesti 12 v Štepanjskem naselju, ki sta ga zgradila slovenska nogometna reprezentanta Boštjan Cesar in Bojan Jokić, skupaj z nekdanjim nogometašem in direktorjem podjetja Trigemini d. o. o, Sašo Abrićem. Projekt je del javno-zasebnega partnerstva podjetja Trigemini d. o. o. in Mestne občine Ljubljana in po besedah župana Zorana Jankovića pomemben temelj za prihodnost slovenskega nogometa. Župan je namreč poudaril, da je nadvse ponosen, da bosta slovenska reprezentanta po koncu kariere nadaljevala s predajanjem nogometnih znanj na mlajše generacije in bosta z izgradnjo dvorane vrnila nogomet v Štepanjsko naselje, tja, kjer je naša reprezentanca tudi nastala.

Tudi Boštjan Cesar je poudaril, da je ta objekt zanju z Bojanom eden od načinov vračanja skupnosti, ki ju je izoblikovala v profesionalna športnika in podpirala tekom njunih karier. Zdaj želita tudi sama ponuditi in ustvariti enake ali še boljše pogoje za izoblikovanje prihodnjih generacij športnikov in verjame, da bo Baza za veliko mladih pomenila odskočno desko v svet športa.

Dvorana bo s svojo bogato ponudbo – vse od prostora za rekreacijo in vodene vadbe, preko pripravljalnega centra za profesionalne športnike, pa vse do nogometne šole in nogometnega vrtca za najmlajše – zapolnila veliko vrzel v ponudbi športnih dvoran v Ljubljani, je povedal Bojan Jokić. Ne samo nogomet, tudi košarka, odbojka in vodene vadbe bodo našle svoje mesto v novem športnem centru, poleg tega pa bo to tudi prostor za regeneracijo športnikov (s salonom za fizioterapijo in masažo) in zabavo – v ponudbi za najmlajše so še nogometni kamp, počitniško varstvo in organizacija rojstnodnevnih zabav, starejši pa se lahko ob dobri hrani in pijači podružijo tudi v okrepčevalnici Baza.

Delovanje dvorane so s prvim strelom na gol otvorili kar vsi štirje ustanovitelji: Cesar, Jokić, Abrić in Janković, ki so vsi hkrati obredno poslali žoge v gol.

Da se bo v Bazi zares veliko dogajalo – organizirali bodo namreč tudi poslovne lige in nogometne turnirje – je dokazal že otvoritveni dogodek, kjer so odigrali prvi turnir, v katerem so sodelovali ustanovitelji, številni znani slovenski športniki, glasbeniki in novinarji, pa tudi slovenska futsal reprezentanca. Športno dogajanje je trajalo pozno v noč in se zaključilo z obljubo, da se v Bazi, centru športnega življenja, vsekakor še srečamo!

 

 

Vas zanima najem dvorane?

Klubom, skupinam in podjetjem oddajamo v najem termine v bogato opremljeni športni dvorani. Na voljo je Velika športna dvorana, Mala športna dvorana in Multimedijska soba.

Malo športno dvorano in Multimedijsko sobo lahko rezervirate z nekaj kliki


Rezervacija

Za termine Velike športne dvorane nam pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca