V bazi nudimo prostor, kjer lahko otroci aktivno in varno preživijo čas ter se skozi zabavo spoznajo z različnimi športi. Osrednje vodilo naše ponudbe za otroke je zabava, zato lahko otroci pričakujejo sproščeno vzdušje, veliko gibanja in predvsem prijetno druženje z vrstniki.

Za šole, društva in klube organiziramo športne aktivnosti, namenjene otrokom, v prostorih objekta. V multifunkcijski dvorani po dogovoru organiziramo turnirje, športne dneve in dogodke (koncerte, predstave).

Naša ponudba vključuje tudi:

Rojstnodnevne zabave

Omogočamo najem prostora za rojstnodnevne zabave z vključeno (športno-zabavno) animacijo ali brez, po želji organiziramo tudi pogostitev (prigrizki, torta, pijača).

Preberite več

Počitniško varstvo

V času počitnic organiziramo dopoldansko varstvo otrok v urejenem in varnem okolju, pod strokovnim nadzorom naših vaditeljev, ki bodo poskrbeli, da bodo otroci preživeli čas ob prijetnem druženju in športnih aktivnostih. Poskrbljeno bo tudi za prehrano.

Preberite več

Nogometni kamp

V poletnem času bo v okviru Nogometne šole Cesar-Jokić potekal tudi Nogometni kamp, kjer se bodo otroci spoznali z različnimi športi in uživali v druženju z vrstniki. Nogometni kamp bo potekal pod strokovno usposobljenim vodstvom.

Preberite več

Vas zanima najem dvorane?

Klubom, skupinam in podjetjem oddajamo v najem termine v bogato opremljeni športni dvorani. Na voljo je Velika športna dvorana, Mala športna dvorana in Multimedijska soba.

Malo športno dvorano in Multimedijsko sobo lahko rezervirate z nekaj kliki


Rezervacija

Za termine Velike športne dvorane nam pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca