fbpx

NAJNOVEJŠE IZ BAZE

Preberite novice

Rezultati nogometnega izziva v BAZI

V letošnji sezoni otroške zimske lige Baza se bodo vsi otroci lahko pomerili na nogometnem izzivu.

Na zaključku zimske lige bomo najuspešnejše nagradili. Najboljši iz vsake starostne skupine bo prejel 1. nagrado, brezplačen prevoz in ogled tekme SERIE A v spremstvu odrasle odgovorne osebe. Preverite trenutne rezultate!

Rezultati izzivov 19.11.2019

Zimska liga BAZA 2019/2020

V športnem centru Baza se je tako za odrasle, kot tudi za otroke začela zimska liga BAZA 2019/20 v dvoranskem nogometu. Vsako soboto in nedeljo vse do konca meseca aprila 2020 boste lahko v naši dvorani spremljali zanimive nogometne dvoboje. Vse informacije o samih ligah lahko spremljate na naši spletni strani www.bazasporta.si.

Božični turnir Baza v malem nogometu

PRIJAVI EKIPO IN OSVOJI BOGATO NAGRADO

13. in 14. decembra se bo v Ljubljani V ŠPORTNEM CENTRU BAZA odvijal MALONOGOMETNI TURNIR
BOŽIČNI TURNIR Kot se spodobi za mesec obdarovanj, smo pripravili bogate nagrade za prva ŠTIRI mesta ter pokale za najboljšega igralca, strelca in vratarja. Read more

Navijaštvo

Pred enim mesecem se je zaključilo evropsko prvenstvo v odbojki. Odbojka je šport, kateri nikoli ni bil deležen posebne medijske pozornosti, za razliko od nogometa in košarke. Naši neverjetni odbojkaši so z odličnimi igrami napolnili Stožice (večkrat), kar je redkost še posebej za odbojko.

Sama sem se spraševala, zakaj? Kako se je prebudil tak navijaški duh v tako kratkem času.
Tukaj je sedem razlogov, zakaj? Read more