fbpx

NAJNOVEJŠE IZ BAZE

Preberite novice

Kako doseči, da bi šport postal del našega vsakdana?

Še vedno se kar težko spravite na trening, čeprav veste, da z gibanjem delate veliko dobrega za svoje telo. Začnite graditi na tem, da šport postane navada – nekaj običajnega v vašem dnevu in pri tem ne pozabite na najpomembnejše pravilo.

Pravzaprav je zelo preprosto: vadba vam mora biti všeč. To je vse. Pa vendar, kdo uživa v lovljenju sape, potenju, vztrajanju v še nekaj dodatnih ponovitvah?

Read more

6 NASVETOV, KAKO IZBRATI PRAVO POČITNIŠKO VARSTVO ZA VAŠEGA MALČKA

<blockquote><span style=Ponudba počitniških varstev, taborov in šol je pestra, od brezplačnih možnosti, ki so rekordno hitro zapolnjene, pa do takih, ki stanejo prek dveh tisočakov. Srečneži, ki imajo starše v pokoju, lahko korist..." class="wp-post-image" src="http://www.bazasporta.si/wp-content/uploads/2019/08/Four-Benefits-of-Summer-Camp-for-Special-Needs-Children-1000x480-1288x724.jpg">

Ponudba počitniških varstev, taborov in šol je pestra, od brezplačnih možnosti, ki so rekordno hitro zapolnjene, pa do takih, ki stanejo prek dveh tisočakov. Srečneži, ki imajo starše v pokoju, lahko koristijo tudi babi-dedi servis. Starši mlajših otrok, ki še ne morejo ostati več ur sami doma, pa se morajo znajti drugače.

Read more

7 poletnih športnih aktivnosti za pare

Ne le odhodi v kino, večerje in izleti v turistične kraje, tudi športne aktivnosti so lahko odličen način preživljanja skupnega časa in hkrati preizkus trdnosti vajine zveze. Zakaj bi vroče poletne dni uživala le na plaži vsak s svojo knjigo v roki, ko pa se lahko skupaj rekreirata in ob tem neizmerno zabavata. Predstavljamo 7 poletnih športnih aktivnosti za pare, ki vaju bodo še bolj povezali. V dvoje je vse lepše. To velja tudi za športno udejstvovanje!

Read more

Kako izboljšamo zdravje in dobro počutje zaposlenih v pisarni?

<blockquote>Pisarniško delo ponavadi spremlja veliko sedenja, dela z računalnikom, psihosocialnega stresa in drugih neprijetnosti, ki lahko negativno vplivajo na naše zdravje. Kljub temu lahko zaposleni v pisarnah sami zmanjšamo možnost za zdravstven...

Pisarniško delo ponavadi spremlja veliko sedenja, dela z računalnikom, psihosocialnega stresa in drugih neprijetnosti, ki lahko negativno vplivajo na naše zdravje. Kljub temu lahko zaposleni v pisarnah sami zmanjšamo možnost za zdravstvene težave, če poskrbimo za svoje počutje.

Read more

Kako izbrati najboljše počitniško varstvo za otroka?

Poletje je tukaj in otroci so že počitniško razigrani! Tudi starši se gotovo veselite dopusta, ki ga boste brezskrbno preživeli z njimi, a kaj, ko počitnice trajajo dolga dva meseca, starši pa si toliko prostih dni ne morete privoščiti.

Read more